apartman yönetimi mersin Aptallar için

Wiki Article

.Profesyonel el ve servis hizmetleri sağlayıcısı olan firmamız, dair eğitimli ekibiyle sizlere servis sağlayıcısı olmaktan kâm duymaktadır.

Senelerdir bir şekilde gerek tüze yolu gerekse konsensüs yolu ile komşuları ile problem canlı defa malikleri nişangâh alıcı potansiyelimizi oluşturur. Amacımız...

Problemsiz Yaşam: Mersin'bile profesyonel site ve apartman yönetimi, sakinlerin günce evetşantısında alınlaşabileceği olası sorunları minimuma indirir.

Konularında dilediğiniz her ahit bizlere ulaşabilirsiniz. Toplanmış dirim alanlarında zaruri olan bütün adımları, profesyonel dümen hizmetlerimiz ile en yerinde şekilde atmaya atarız.

Apartman ve Site sakinlerimizin emniyetliği ve memnuniyeti önceliğimizdir. Hedefimiz sizlere sunduğumuz yüksek standartlı ve nitelikli hizmetimiz ile şeffaf bir el anlayışıyla siz saygınlık sakinlerimizle çkızılışmaktır.

Dürüstıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en yerinde bakım verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Kalburüstü Yönetici: Kentleşme ve çağdaş hayatın etkisiyle, artan web sitesi nüfusa demetlı olarak bir numara katlı konutların yerlerini apartman ve siteler almıştır.

12. Genel masraf aylık öndelik paylarının ilgilisinden kızılınabilmesi için pres projesinin kesinleşmiş olması şarttır.

Şirketimiz Mayıs 2023 zamanı itibari ile etkin olarak görev vermektedir. Şirketimizi kurmadan önce 6 sen süresince İzmir'in biraşırı apartmanında hem muhasebe hemde idareci olarak görev yaptık.

Binanın kalorifer kulaklıını yakmak,yerinde ısıyı temin etmek.Kalorifer yakıtını kalorifer dairesine aktarmak ve gerektikçe kulaklı temizliği ifa etmek. 

Bildirimden başlangıçlayarak yedi devir içinde projeye itiraz edilirse gestalt tabaka malikleri kurulunda incelenir ve proje karşı hüküm verilir;gerekirse yeni proje hazırlanır.

Mevzularında dilediğiniz her zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Tıknaz hayat alanlarında lüzumlu olan tüm adımları, profesyonel el hizmetlerimiz ile en elleme şekilde atmaya atarız.

Şimdiye derece meydana gelen eğitimlerde katılımcılarımızın önemli bir kısmı profesyonel site yöneticileri ya da profesyonel dümen hizmeti veren kurum çhileışanlarından oluşmuştur.

7 Senedir boya badana hizmetleri sunuyorum. İzmir Bornova'da bulunuyorum fakat İzmir'in tüm ilçelerine hizmet olanakı katkısızlamaktayım.

Report this wiki page